dissa fransk gåslever
http://www.youtube.com/watch?v=zVt3aR6mrP0
Såg ett avsnitt av Gordon Ramsays the f word igår och jag ville bara gråta. Hittar inte det aktuella avsnittet men hittade en annan sida som handlade om samma sak, nämligen tvångsmatning.
Gåslever verkar vara något väldigt populärt i restaurangvärlden, själv har jag aldrig smakat och tänker INTE göra det heller, speciellt inte efter vad man fick se.
På små äckliga gårdar tvångsmatas gässen genom att få ett långt jävla rör nerkört i halsen sen pumpas maten ner i magen för att levern ska bli stor och god, plus att allt går så mycket snabbare..
Tjejen som var ute och jämförde den franska gåslevern med den spanska (den etniska) tog hem en lever av varje för att möjligtvis få Gordon att ändra sig genom en blindtest. Men tyvärr så "vann" den franska och sen var det inte mer med det.
Varför köper man från såna djurplågare?? Jävla kräk är vad dom är!
Här hittade jag avsnittet.
Kommentarer
Trackback